Anlægsgartner og Entreprenøropgaver

Ønsker du en ny have, eller trænger din gamle have til et nyt pust? Uanset hvad din udfordring måtte være, kan vores professionelle team af anlægsgartnere og entreprenører klare opgaven!


HCC Vej og Park har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt andet materiale. Ydermere tager vi os gerne af alle former for opgaver med beplantning.


HCC Vej og Park udfører også andre former for arbejde i haven, såsom fældning af træer og større buske, stubfræsning og rodfræsning. klipning og beskæring af hække, buske og planter. Se nærmere under de forskellige ydelser.


HCC Vej og Park udfører foruden de mere gængse anlægningsopgaver også etablering af ridebaner, samt etablering og nybelægning af private veje. Vi klarer uden problemer alle former for nedrivning og sørger altid for at dine behov er i fokus.


Udendørsarealer

Lad HCC Vej og Park varetage vedligeholdelsen af din virksomheds eller forenings udendørsarealer - græsplæner, parkeringsarealer samt grønne områder. Vi kan levere totalløsninger, hvor HCC Vej og Park står for den daglige vedligeholdelse af de grønne områder og udførelse af anlægsopgaver.


HCC Vej og Park tilbyder serviceaftaler, der inkluderer fast pleje og vedligeholdelse af græsplæner, parkeringsarealer samt grønne områder. Med en fast serviceaftale opnår du kontante fordele og mindre administration, og ikke mindst smukke og velholdte omgivelser.


Vores services udbydes i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og omegn. Kontakt os og få et uforpligtende og godt tilbud på anlægsgartner og entreprenøropgaver allerede i dag. Ring til os på 76200200 eller send os en mail.

Anlægsgartner
Entreprenøropgaver