Græsslåning og Græsklipning

HCC Vej og Park udfører græsslåning, græsklipningog gødning af både mindre plæner og større parker og græsarealer. Kort sagt gør vi vores til, at de grønne arealer forbliver grønne og vedligeholdte!


En ensartet og velholdt græsplæne er i vores optik alfa og omega for en præsentabel have eller park. Vi tilbyder græsslåning og kantskæring af alle typer plæner, men tilbyder også gødning og løbende vedligeholdelse så din græsplæne bekæmper mos og bliver tæt og frodig.

Vi tager græsslåning til et nyt niveau og sørger for at alle detaljer opfylder dine behov lige fra ukrudtsbekæmpelse til kantskæring.


Uanset om dit behov er af privat eller erhvervsmæssig karakter sørger HCC Vej og Park for et grundigt og ensartet resultat ved græsslåning og græsklipning. Vi tilbyder serviceaftaler, der inkluderer fast pleje og vedligeholdelse af græsplæner, samt alle slags grønne områder. Med en fast serviceaftale opnår du kontante fordele, mindre administration og ikke mindst smukke og velholdte omgivelser.


Vores services udbydes i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og omegn. Kontakt os og få et uforpligtende og godt tilbud på græsslåning og græsklipning allerede i dag. Ring til os på 76200200 eller send os en mail.

Græsslåning og Græsklipning