Træbeskæring

Mangler du lys i din have eller et flottere symmetrisk træ? Så kan vores træbeskæring være en løsning for dig. Vores professionelle medarbejdere klarer alle former for træbeskæring!


Reduktion af trækronen

Ønsker du træets størrelse reduceret, er en reduktion af trækronen en fin løsning. Vi beskærer enten trækronen ved træklatring eller ved lift. Uanset hvad sørger vi for et ensformigt og symmetrisk resultat.


Udtynding

Ønsker du at bibeholde træets størrelse og form, men at få mere lys i din have? Så er en udtynding en glimrende måde at imødekomme dit behov.


Opstamning

Opstamning kaldes også ”kroneløft” og er en rigtig god mulighed, hvis du har et flot træ, der trænger til en ”ansigtsløftning”. Ved et kroneløft skæres de nederste grene af træet af, og træet virker dermed mindre tungt.


Uanset hvad dit behov er, tager HCC Vej og Park altid hensyn til beboelse samt din haves beplantning. Lad os om arbejdet, vi sikrer et resultat i topkvalitet.


Vores services udbydes i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og omegn. Kontakt os og få et uforpligtende og godt tilbud på træbeskæring allerede i dag. Ring til os på 76200200 eller send os en mail.

Træbeskæring